WITHLOCALS: persoonlijke ervaringen op reis

With Locals

Een wereld zonder massatoerisme. Een wereld mét authentieke ervaringen die mensen en culturen samenbrengen. Met deze visie begon het allemaal in 2013: het ontstaan van Withlocals.

 

WITHLOCALS: WAT IS HET?

Oprichter Willem werd in 2013 enorm geïnspireerd door een lokale bewoner in India. Doordat hij mee op sleeptouw werd genomen door deze local, ontdekte hij de echte schoonheid van New Delhi, ontmoette hij lokale vrienden en leerde hij meer over het lokale leven in India. Nog niet gesproken over de authentieke Indische keuken die hij ontdekte. Eén ding is zeker: Willem ervaarde India als een échte local. En het mooiste van allemaal: de local die Willem mee op sleeptouw nam, vond het geweldig om zijn passie en kennis over zijn land te delen. En zo werd – in een notendop – het idee van Withlocals geboren! Geweldig, toch?

 

Withlocals is een reisplatform waar je unieke reiservaringen vindt met echte locals. Culturen met elkaar verbinden en reizigers en lokale bevolking bij elkaar brengen, is waar het bij Withlocals om draait. Op de dag van vandaag bieden zij lokale ervaringen aan in meer dan 60 steden en meer dan 20 landen over de hele wereld. Van Buenos Aires tot Sydney en van Siem Reap tot Medellín, overal vind je reislustige professionals die maar één doel hebben: jou als privégids een authentieke ervaring geven. Withlocals is constant bezig met het maken van positieve impact en zo de manier waarop we reizen te veranderen.

De schoonheid van de wereld ligt nou eenmaal in de diversiteit van haar mensen.” – Withlocals.

With locals ervaring
With locals Bangkok

EEN WITHLOCALS TOUR BOEKEN, HOE WERKT HET?

Het antwoord op die vraag is heel simpel! Wil jij een tour boeken via Withlocals, is dit wat je te doen staat:

  1. Vind de privétour die bij jouw persoonlijke wensen past.
  2. Kies één van de lokale experts met wie je op pad wilt.
  3. En dan het allerbelangrijkste: geniet van de bestemming als een echte local!

 

Simpel, toch?! Per bestemming kun jij precies zien welke tours er worden aangeboden en met welke locals je op pad kunt gaan. Op naar een privérondleiding met een lokale expert, helemaal aansluitend op je eigen wensen! Waarom kiezen voor een toeristische groepstour, als het ook anders kan? Om je een voorbeeld te geven, nemen we je mee naar Withlocals in Bangkok en Withlocals in Amsterdam.

 

WITHLOCALS BANGKOK

Bangkok verkennen met – en áls – een local: de tofste manier om alles te halen uit jouw bezoek aan deze wereldstad! Of je nu kiest voor een authentieke Street Food Tour, de highlights & hidden gems van Bangkok wilt ontdekken, je onder wilt dompelen in de Boeddhistische cultuur of een uitstapje wilt maken naar het interessante Kanchanaburi: samen met één van de 39 privégidsen uit Bangkok wordt het gegarandeerd een onvergetelijke, authentieke ervaring!

 

WITHLOCALS AANBOD IN BANGKOK.

 

WITHLOCALS IN AMSTERDAM

Ook in ons eigen Amsterdam staan maar liefst 37 privégidsen voor je klaar om jou het beste van Amsterdam te laten zien. Ben je een museumliefhebber? Kies dan voor een lokale gids die jou meeneemt naar het Van Gogh- of Rijksmuseum. Maar er is meer! Van een heerlijke culinaire foodtour en de hidden gems van Amsterdam ontdekken tot de schilderachtige straatjes bewonderen vanaf de grachten en het bezoeken van het wereldberoemde Red Light District.

 

WITHLOCALS AANBOD IN AMSTERDAM.

 

CHECK DE TOP BESTEMMINGEN!

Heb je nou totaal geen inspiratie of zie jij door de bomen het bos niet meer? Op de website van Withlocals word je een handje geholpen met de “top bestemmingen”. Kies bijvoorbeeld voor Madrid of Kuala Lumpur als je een echte foodlover bent. Op zoek naar een bestemming die ook tof is voor de kids? Geen probleem! Dompel je onder in de “top 10 familievriendeijke ervaringen”. De keuze is reuze!

 

TOP 5 BESTEMMINGEN: CULINAIRE TOURS WERELDWIJD.

TOP 10 FAMILIEVRIENDELIJKE ERVARINGEN WERELDWIJD.

Withlocals
met locals op reis

3X REDENEN WAAROM JIJ EEN WITHLOCALS TOUR WILT BOEKEN!

 

Waarom Withlocals? Je zou je beter kunnen afvragen: waarom niet? Het opdoen van unieke ervaringen met de lokale bevolking wereldwijd, is waar het bij Withlocals om draait. Maar dat is niet het enige. Withlocals is een B Corp gecertificeerd bedrijf en zij zetten zich voor de volle 100% in voor duurzaam toerisme. Om de volgende 3 redenen wil je een Withlocals tour boeken!

 

JOUW KEUZE, JOUW WENSEN

 

100% aanpasbaar wil in het geval van Withlocals zeggen dat alles aan te passen is aan jouw persoonlijke wensen. Of je nu een foodlover, cultuurliefhebber, stadsmens of rondreizend gezin bent: iedere bestemming heeft voor ieder wat wils. Je kiest zelf je lokale privégids uit en hij of zij kan de tour nóg beter aanpassen aan jouw wensen. Neem contact op met je favoriete local en alles wordt tot in de puntjes geregeld.

 

MASSALE TOURS ZIJN VERLEDEN TIJD

 

Ben jij wel uitgekeken op die massale tours? Die tours waar jij jezelf op en top toerist voelt? Bij Withlocals is massatoerisme verleden tijd! Het gaat hier om privérondleidingen met een privégids. Jouw eigen, lokale expert dus. Geen andere Hollanders om je heen, geen andere tientallen toeristen: gewoon jij en je lokale gids. Authentieker en persoonlijker dan dit wordt het niet.

 

WITHLOCALS: DUURZAAM & VERANTWOORD

 

Alle tours zijn ontworpen met mensen, plaatsen én de planeet in gedachten. Zo heeft Withlocals op het gebied van duurzaamheid al flink wat mijlpalen bereikt. Het ondersteunen van lokale hosts wereldwijd bijvoorbeeld, maar ook zeker de economische, sociale en ecologische effecten die zij hebben gegenereerd. Wil je meer weten over de positieve impact die Withlocals maakt? Check dan hun 2023 Impact Report! Eén ding is zeker: door een Withlocals tour te boeken draag ook jij je steentje bij aan duurzaamheid. En dat niet alleen, want je krijgt er een authentieke en unieke ervaring voor terug. Win-win, zeggen we dan!

Share the Post: