Winterwoods: overnachten in een Yurt in Drenthe

Winterwoods

Op zoek naar een bijzondere overnachting plek midden in de natuur in eigen land? Zin om helemaal zen te worden? Hout te hakken, eten te maken op het vuur en de sauna in te gaan? Altijd een willen overnachten in een Yurt?

 

Dan is Winterwoods wellicht iets voor jou.

 

Winterwoods Drenthe

Hier kun je tussen de bomen overnachten in een Yurt, kampvuur maken, opwarmen in de sauna, yoga doen en luisteren naar de vogels. Kamperen alleen iets voor in de zomer? Zeker niet! Juist in de winter is het fijn en gezond om veel buiten te zijn. Winterwoods is een pop-up camping welke open is in november december, januari en februari.

 

Slapen in een Yurt

Je slaapt bij Winterwoods in een traditionele yurt met houtkachel voor een unieke outdoor beleving. Deze ronde tenten zijn in Mongolië gemaakt en worden van origine door nomaden gebruikt om rond te trekken over de toendra’s. De stevige isolatie zorgt er dan ook voor dat de tent de hele nacht lang heerlijk warm blijft. De yurt is zeer ruim opgezet (6×6 meter) en traditioneel ingericht met comfortabele bedden, stoelen, kleden en een kastje. Elke tent is daarnaast voorzien van lampen, bedlinnen en warm beddengoed. Er zijn Yurts voor 2 tot 4 personen.

 

Activiteiten Winterwoods

Naast een unieke overnachting kun je op Winterwoods genieten van de spa, verschillende activiteiten en avonden bij het vuur. Op het Winterwoods terrein staat een grote tipi tent. Hier en buiten worden de hele dag worden er diverse activiteiten georganiseerd, die passen bij het winterkamperen en je gezondheid. Denk aan wandelingen in de Drentse bossen, yoga, workshop broodbakken en koudetraining. De Winterwoods SPA bestaat uit twee houtgestookte sauna’s.

Over Winterwoods

De pop-up camping Winterwoods is geopend van 20 oktober 2023 t/m 24 maart 2024

Je kunt 2 overnachtingen boeken, in het weekend of als midweek. Goed om te weten is dat Winterwoods een adult-only is.

Je kunt zelf koken in de Yurt of buiten op het kampvuur, maar er zijn ook gemeenschappelijke keukens. Dichtbij de Yurts is sanitair aanwezig, inclusief warme douche.

Zo boek je een winterse natuur beleving in drente

INCLUSIEF:

  • 2 overnachtingen in een traditionele yurt tent
  • Volledige inrichting met een houtkachel & traditioneel meubilair
  • Warme, wollen dekens
  • Gebruik van de sauna tent
  • Waar mogelijk deelnemen aan alle onder genoemde activiteiten
  • Flextent met tafels, lounges & heaters
  • 1x Stookhout voor je kachel
  • Eigen gaspitje en kampvuur-kookset

Prijzen zijn vanaf per Yurt € 380,- € 190 p.p.

Share the Post: