Duurzaam overnachten met Natuurhuisje

Natuurhuisje

Afgelopen tijd heeft Natuurhuisje een enorme sprong gemaakt op de accommodatie markt. In binnen en buitenland kun je op een duurzame wijze genieten van een vakantieplekje dichtbij de natuur.

Duurzaam overnachten met Natuurhuisje

Natuurhuisje.nl is onderdeel van Nature.house en werd in 2009 opgericht door de broers Tim en Luuk van Oerle, beide fervent vogelaar en natuurliefhebber. De website werkt als een marktplaats voor vakantiehuizen ver weg van de massa en omringd door rust en ruimte. Momenteel bestaat het aanbod uit 15.500 huisjes in 57 landen en gemiddeld komen er per week zo’n 200 huisjes bij. Een natuurhuisje bevindt zich altijd in een groene omgeving en nooit op een grootschalig vakantiepark. Per boeking komt €1 ten goede aan lokale natuurprojecten in samenwerking met Staatsbosbeheer, Buitenfonds en Vogelbescherming Nederland. De missie van Natuurhuisje.nl is om mensen dichter bij de natuur te brengen en te laten genieten van de prachtige buitengebieden die binnen en buiten onze grenzen te vinden zijn.

Tim van Oerle, oprichter van Natuurhuisje.nl, over zijn bedrijf: “Voor mij is tijd doorbrengen in de natuur essentieel. Even helemaal weg van de drukte, wakker worden met het geluid van fluitende vogels en een wijds uitzicht als je de gordijnen opentrekt. Dat gevoel gun ik iedereen en daarom heb ik samen met mijn broer Natuurhuisje.nl opgericht, een marktplaats voor duurzame accommodaties waar je helemaal opgaat in de omgeving.”

Natuurhuisje

Bijzonder overnachten in de natuur

Natuurhuisje.nl biedt een duurzaam alternatief midden in de natuur voor iedereen die er even tussenuit wil. Elke boeking is inclusief een flinke dosis rust en ruimte, of je nu gaat voor de Zeeuwse kust, het Groningse platteland of de Utrechtse heuvelrug. Uitwaaien aan zee, een lange wandeling in een kleurrijk herfstbos of een fikse hike door de duinen: met Natuurhuisje.nl ontdek je misschien wel een geheel nieuwe kant van jezelf. De kant die dol is op buiten zijn, vogels spotten en maar niet uitgepraat raakt over dat hert dat daar net tussen de bomen wegschoot.

Natuurhuisjes in het buitenland

Momenteel zijn Natuurhuisjes in Nederland ongekend populair. Maar ook in andere Europese landen is een groot aanbod. Bijvoorbeeld een Agriturismo in Italië, een boshuisje in de Ardennen of een bijzondere accommodatie in Zweden.

Duurzaam-overnachten

Share the Post: