Cocoon Eco Design Lodges – Alentejo

Cocoon Eco Design Lodges

Duurzaam overnachten in Portugal is niet ongewoon, in een privépark nabij Comporta liggen namelijk de Cocoon Eco Design Lodges. Niet zomaar een verblijf, het is een milieuvriendelijke design accommodatie midden in de dennenbossen waar je je echt even één met de natuur kunt voelen.

 

Cocoon Eco Design Lodges

In een privépark van 30 hectare op 15 kilometer afstand van Comporta ligt Cocoon Eco Design Lodges. Niet zomaar een verblijf. Het is een milieuvriendelijke design accommodatie (met gratis WiFi, dat wel) op een van de meeste rustige plekken die je zult treffen. Je slaapt midden in een dennebos en door de vele ramen heb je constant het gevoel van het buiten zijn. Deze lodges zijn het beste van modern design, duurzaamheid, en ecologische bouw in harmonie met de natuur. In de vijver bij de accommodatie kan gezwommen worden, het strand is op nog geen half uur rijden.

bijzonder overnachten Portugal
hotel Alentejo

De Alentejo

De Alentejo is een landbouwgebied ten oosten van Lissabon en ten noorden van de Algarve. De regio is vlak en zonnig en staat vol met wijngaarden, olijfbomen en kurkeiken. De druiven vangen er veel zon en bovendien is het er lang warm. In de zomermaanden wordt makkelijk de 40 graden aangetikt.  De bodem van graniet, leisteen en zelfs kwarts is perfect voor de beste wijnen

Share the Post: