Baba Ecolodge – bijzonder overnachten op Koh Phra Thong in Thailand

baba-ecolodge

Ontdek Baba Ecolodge: Duurzaam genieten op het ongerepte Koh Phra Thong in Thailand!

Koh Phra Thong

Koh Phra Thong is een idyllisch eiland in Thailand dat zich onderscheidt door zijn ongerepte natuur, verlaten stranden en kristalheldere water. Ver weg van het massatoerisme, biedt dit prachtige eiland een rustige, authentieke Thaise vakantiebestemming. De rijke biodiversiteit en het weelderige groen van het eiland maken het een perfecte plek voor natuurliefhebbers en avonturiers. Daarnaast biedt Koh Phra Thong een fascinerende mengeling van lokale cultuur en traditionele levenswijzen, waardoor bezoekers een glimp kunnen opvangen van het echte Thailand.

ecolodge-thailand

Baba Ecolodge

Baba Ecolodge: Een duurzaam resort aan zee

Gelegen aan het strand van Koh Phra Thong, is Baba Ecolodge een oase van rust en comfort. De 27 prachtige villa’s gaan harmonieus op in de natuurlijke omgeving. Elke villa beschikt over een eigen buitendouche en een scala aan faciliteiten om een ontspannen verblijf te garanderen. Het resort biedt tevens een wellnesscentrum waar je kunt genieten van traditionele Thaise massages en andere ontspannende behandelingen. De gemeenschappelijke ruimtes en het restaurant met uitzicht op zee maken de Baba Ecolodge-ervaring compleet.

Betoverende boomhutten

Een van de meest bijzondere kenmerken van Baba Ecolodge zijn de charmante boomhutten die zich hoog in de bomen bevinden. Deze unieke accommodaties bieden een ongeëvenaard uitzicht op de natuurlijke schoonheid van het eiland. Daarmee zorgen ze voor een echte avontuurlijke en romantische ervaring! Hier kun je bovendien genieten van de rust en privacy van de boomhutten terwijl je wordt omringd door de geluiden van de jungle en de zachte zeebries.

➞ Bekijk beschikbaarheid en prijzen

overnachten Koh Phra Thong

Koh Phra Thong accommodaties

Duurzaamheid en respect voor de omgeving

Baba Ecolodge hecht veel waarde aan duurzaamheid en het behoud van de natuurlijke omgeving. Het resort heeft daarom een tal van milieuvriendelijke initiatieven geïmplementeerd om dit te waarborgen. Zo wordt er voornamelijk lokaal geproduceerd voedsel geserveerd in het restaurant, deels vanuit de moestuin. Daarnaast wordt massatoerisme vermeden om de impact op de lokale gemeenschap en ecosystemen te minimaliseren. Natuurlijke airconditioningssystemen zorgen voor verkoeling in de villa’s en boomhutten zonder het milieu te belasten. Verder werkt Baba Ecolodge voornamelijk met lokale medewerkers om de gemeenschap te ondersteunen. Warm water en verlichting worden voorzien door zonne-energie. Het resort beschikt ook over een eigen watertoren om het waterverbruik te reguleren. Lichtvervuiling wordt tot een minimum beperkt om de nachtelijke hemel te behouden en de impact op het lokale dierenleven te verminderen. Afval wordt gerecycled en compost wordt gemaakt van organisch afval om een moestuin te voeden.

Bijzonder overnachten Koh Phra Thong

Baba Ecolodge op Koh Phra Thong is de perfecte bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een duurzame en unieke vakantie-ervaring in het paradijs van Thailand. De combinatie van luxe villa’s, betoverende boomhutten en een sterke focus op duurzaamheid zorgt voor een onvergetelijk verblijf op dit ongerepte eiland. Wil je een unieke en duurzame vakantie-ervaring in Thailand, dan is Baba Ecolodge op Koh Phra Thong een ideale keuze.

➞ Restaurants op Koh Tao
➞ Eco Lodge op Koh Phangan

Share the Post: