Laidback Valley: Tinyparks in de Ardennen

tinyparks-ardennen

Middenin outdoorparadijs de Belgische Ardennen vind je het splinternieuwe vakantiepark ‘Laidback Valley’ van Tinyparks. En laidback is het. Meteen nadat je je auto hebt geparkeerd op het parkeerterrein (het park is autovrij) waan je je in een andere wereld. In een tiny wereld om precies te zijn.

Tinyparks in de Ardennen

Onder de rook van Saint Hubert staan 24 verschillende tiny houses en 8 safaritenten – die iets minder ‘tiny’ zijn. En vanaf de zomer van 2023 komen daar ook nog een aantal camperplekken bij. De receptie bevindt zich in het gezellige restaurant of aan één van de houten picknicktafels buiten. Dan weet je meteen waar je ‘s morgens een heerlijk ontbijtmandje kunt ophalen.

Tinyparks-Ardennen

TinyParks-Belgie

Klein maar fijn

Het eerste wat opvalt als je een tiny house binnenstapt is dat het in elkaar zit vol ‘slimmigheidjes’. Een wandrek wat je omtovert tot eettafel, kastruimte in de trap, krukjes die dienst doen als bijzettafeltje. Werkelijk overal is over nagedacht. Slapen doe je op het uitschuifbare tweepersoonsbed onder het zitgedeelte of op het ‘zoldertje’ boven de keuken en badkamer. Het is best goed vertoeven op 15 vierkante meter.

Duurzame file

Alle huisjes zijn duurzaam geproduceerd met grotendeels volledig recyclebare materialen. En als je goed kijkt zie je bij ieder tiny house nog een trekhaak zitten. Niets massa-transport dus, maar gewoon stuk voor stuk met de auto geïmporteerd vanuit Roemenië. Dat moet een gezellige karavaan geweest zijn. Op het park staat een waterzuiveringsinstallatie om alle accommodaties van zuiver drinkwater te voorzien. Iedere tiny house is geïsoleerd met schapenwol (en voorzien van elektrische vloerverwarming) dus koud zul je het niet hebben.

TinyParks heeft zichzelf uitgedaagd om het meest duurzame recreatieconcept van Europa te worden. Stap voor stap,samen met jou! Bij elke vijf boekingen mag een gezin van Vakantiebank Nederland bij gratis overnachten bij een van de Tinyparks.

Vakantiehuisje met sauna Ardennen

bijzonder-overnachten-ardennen

Tiny in een grootse omgeving

Het vakantiepark mag dan tiny zijn, maar de Ardennen zijn immens. Pittoreske dorpjes en stadjes waar het leven zich vooral buiten afspeelt (bij weer of geen weer). Ga eropuit om te mountainbiken, wandelen of kanoën. Vanaf Laidback Valley gaan genoeg routes om je dagen mee te vullen. Lekker bij je knusse huisje blijven kan natuurlijk ook: speel een potje jeu de boules en kom volledig tot rust in de houtgestookte sauna met uitzicht op de prachtige Belgische natuur.

Vanuit Utrecht rijd je met de auto binnen 3 uur naar de Belgische Ardennen. De ideale bestemming als je niet te ver wilt rijden, maar wel het echte vakantiegevoel wil ervaren.

accommodatie Tinypakrs boeken

Direct een tiny house of safaritent boeken? Dit kan via de website of via booking.com. Kleine moeite, groot plezier!

Tinyparks heeft inmiddels 3 locaties:

Share the Post: