Duurzaam én luxueus overnachten in Zanzibar White Sand Luxury Villas and Spa

zanzibar-white-sand-luxury-villas

Het eiland Zanzibar spreekt tot ieders verbeelding. Witte stranden met het fijnste poederzand dat koel aanvoelt tussen je tenen, het kalme, warme turquoise water van de Indische Oceaan, en om het plaatje helemaal af te maken, wuivende palmbomen en ander tropisch groen. Zanzibar is de ideale plek om een safari op het Afrikaanse vasteland mee af te sluiten.

 

Zanzibar White Sand Luxury Villas and Spa

Wil je jezelf écht in de watten leggen, zonder het ecosysteem van dit tropische paradijs te verstoren? Kies dan voor een verblijf in Zanzibar White Sand Luxury Villas & Spa, een luxueus ecologisch resort direct aan het ultiem witte strand van Paje, aan de zuidoostkant van het eiland. Nog nooit kwam je zó ontspannen thuis na je vakantie.

hotel Zanzibar
bijzonder overnachten Zanzibar

ULTIEME LUXE EN ONTSPANNING IN ZANZIBAR

Stel je voor: je eigen vakantievilla aan het strand, omgeven door 750 vierkante meter aan tropisch tuinen, helemaal voor jou alleen. Voor je villa duik je in het zwembad – ook al voor jou alleen – en op het dakterras kijk je uit over de intens blauwe oceaan. Zin in een cocktail? Je persoonlijke butler staat voor je klaar.

 

De villa’s zijn gebouwd en ingericht met natuurlijke materialen als hout, natuursteen en palmblad, waardoor ze naadloos in het landschap lijken over te gaan. Maar ook de (lager geprijsde) luxueuze kamers van de White Sand mogen er zijn. Denk aan ruime suites van 55 tot 75 vierkante meter, met privé-jacuzzi op het dakterras of een eigen zwembad.

Waar logeren in Zanzibar?
Zanzibar White Sand Luxury Villas

WAT IS ER TE DOEN?

Zin in een massage? Loop dan het strand van het hotel op, waar je onder een dak van palmbladeren, in de open lucht, alle knopen in je rug als sneeuw voor de Afrikaanse zon verdwijnen. Ook zijn er een hammam, een jacuzzi en een sauna in het hotel.

Wil je wat meer actie? Paje is de ideale plek om te leren kitesurfen, bijvoorbeeld bij de kitesurf-school van het hotel. Ook kan je het koraalrif verkennen met een snorkel, of kajakken of suppen in het ondiepe zeewater. Voor de echte fanatiekelingen zijn er ook een outdoor-fitnesscentrum en een tennisbaan.

waar overnachten Zanzibar
vakantie Zanzibar

DUURZAME LUXE?

Nu zal je je afvragen, is dat alles ook duurzaam? Het antwoord is ja. Het resort draait voor een groot deel op zonne- en windenergie, en ook het water wordt verwarmd boilers op zonne-energie. Het hotel heeft zijn eigen waterzuiveringssysteem om zeewater geschikt te maken voor consumptie, en daarbij wordt biologisch afbreekbaar afval gecomposteerd en mijdt het resort het gebruik van plastic. Ook verbouwt het hotel zijn eigen biologische groenten, fruit en kruiden.

 

Daarbij zorgt het resort voor duurzame werkgelegenheid op Zanzibar, door lokale medewerkers in te huren en ook ingrediënten voor de keuken en de biologische verzorgingsproducten lokaal.

 

BESCHIKBAARHEID EN PRIJZEN

luxe-hotel-zanzibar
Wat is er allemaal te doen op Zanzibar?
Share the Post: