Wat is Book a Trekking? De mooiste hikes wereldwijd

wat-is-book-a-trekking

Word jij enthousiast van alles wat met wandelvakanties te maken heeft en ben jij ook gek op meerdaagse hikes? Dan kan het concept van Book a Trekking zomaar eens helemaal jouw ding zijn! Wat is Book a Trekking? Dit is een organisatie die meerdaagse hikes wereldwijd aanbiedt en dat in alle soorten en maten. Dus ben jij op zoek naar een trekking die volledig aansluit bij jouw persoonlijke wensen, kijk dan zeker eens naar het ruime aanbod van Book a Trekking. In dit artikel vertellen wij je er alvast iets meer over.

Book a Trekking in het kort

De avonturiers onder ons zullen heel blij worden van de hikes die Book a Trekking aanbiedt. De opties zijn eindeloos en je kunt kiezen uit trekkingen wereldwijd; 32 verschillende landen om precies te zijn! Voorbeelden zijn Albanië en IJsland in Europa en Indonesië en Vietnam in Azië. Trekt Afrika of Zuid-Amerika je meer? Geen probleem, want je kunt ook kiezen voor verschillende avonturen in bijvoorbeeld Kenia of Peru. Book a Trekking werkt samen met gecertificeerde partners op bestemmingen wereldwijd.

mont-blanc-trekking

Trekkingen wereldwijd: waar kies jij voor?

De trekkingen zijn onderverdeeld in verschillende type-categorieën. Op de website kun je per type het aanbod bekijken en dát is enorm. Van zelfstandige trekkingen en trekkingen met gids tot wandelingen voor beginners en voor gevorderden. Ook qua tijdsbestek ligt de keuze helemaal bij jou. Je hebt namelijk trekkingen van één dag, maar ook een compleet georganiseerde tocht van 18 dagen. De accommodaties variëren van hostels, berghutten, lodges en gastgezinnen tot en met campings en andere slaapgelegenheden. Op de website kun je per trekking alle details en informatie vinden. Alles om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw trekking! Eén ding is zeker: voor ieder niveau en voor ieder persoon is er genoeg keuze.

Doe alvast wat inspiratie op met deze 5 populaire trekkingen

Mocht je zelf nou geen idee hebben qua bestemming of twijfel je wat voor trekking bij jou past, neem dan contact op met de Trekking Experts. Book a Trekking heeft 6 Trekking Experts die jou heel graag voorzien van persoonlijke adviezen. Ook kun je zelf inspiratie op doen op de blogpagina. Wij zullen je alvast op weg helpen met deze 5 populaire trekkingen!

➞ Ontdek de Zweedse wildernis met de Canoe Trip

Book a Trekking

1. Met Book a Trekking naar Oostenrijk

In Oostenrijk kun je kiezen voor de route van de Berliner Höhenweg, welke loopt door het meest ruige deel van de Zillertaler Alpen. Maar er zijn meer opties! De trekkingen in Oostenrijk variëren van 5 tot 10 dagen. Je overnacht in comfortabele berghutten met waanzinnige uitzichten.

➞ Bekijk het aanbod

2. Beklim de Kilimanjaro

Ook hier heb je volop keuze uit trekkingen die variëren van 1 tot 11 dagen. De Lemosho Route van 9 dagen is een echte aanrader. Deze route wordt beschouwd als de beste route op de Kilimanjaro berg. Via een prachtige route hike je naar de 5.9895 meter hoge top.

➞ Bekijk het aanbod

3. Alta Via 1: één van de beroemdste huttentochten in Italië

Niet voor niets een bestseller. De Alta Via 1 staat ook wel bekend als de Dolomite High Route 1. Je kunt kiezen voor een trekking van 4, 5 of 8 dagen. Welke trekking dan ook, geniet van de Dolomieten en overnacht in sfeervolle berghutten.

➞ Bekijk het aanbod

4. 3 landen doorkruizen met de Mont Blanc trekking

Kies voor één van de beroemdste wandelingen in Europa! Een trekking van 5, 6 of 10 dagen waarbij je zowel Frankrijk, Italië als Zwitserland doorkruist. Je slaapt in lokale berghutten en komt onderweg volop moois tegen.

➞ Bekijk het aanbod

5. Het veelzijdige Peru

Ga je voor de populaire Machu Picchu trekking in Peru of kies je voor de minder bekende Choquequirao Trek? Deze laatste gaat naar een plek waar bijna geen mensen zijn. Het is een 4-daagse trektocht die als uniek wordt ervaren.

➞ Bekijk het aanbod

bijzonder-overnachten-peru

Share the Post: