Puglia per trein en met elektrische auto

Leukste adresjes

Je kunt nu heel eenvoudig een treinreis Puglia maken. Eliza was Here heeft de route en accommodaties al voor je uitgestippeld!

Over de regio Puglia in Italië

Gelegen in de hak van de Italiaanse laars, is Puglia een betoverende regio met pittoreske dorpjes, prachtige kustlijnen en rijke cultuur. De regio staat bekend om zijn trulli, de karakteristieke witte stenen huisjes met kegelvormige daken, en de historische steden zoals Lecce, Alberobello en Ostuni. Een treinreis door Puglia is een comfortabele en duurzame manier om dit prachtige deel van Italië te verkennen, terwijl je geniet van het adembenemende landschap en de heerlijke lokale keuken.

treinreis-puglia

Eliza-was-here-puglia

12 daagse Treinreis Puglia

Een treinvakantie door Puglia biedt je de kans om in alle rust het prachtige landschap en de historische steden te ontdekken. Terwijl je ontspant in de trein, doorkruis je het schilderachtige Italiaanse landschap en maak je kennis met de bijzondere cultuur en bezienswaardigheden van de regio, zoals de indrukwekkende kathedralen, kastelen en archeologische opgravingen. In samenwerking met de Sunweb Group, biedt reisorganisatie Eliza Was Here een milieuvriendelijke pakketreis naar Puglia aan. Deze 12-daagse reis combineert treinvervoer, een elektrische huurauto en kleinschalige accommodaties. Zo draag je bij aan een duurzamere manier van reizen en ervaar je tegelijkertijd het authentieke karakter van de regio. Bovendien zijn de geselecteerde verblijven vaak gevestigd in historische gebouwen of landhuizen, waardoor je de charme van Puglia nog beter leert kennen.

De reis ziet er als volgt uit (je dus zelf met elektrische auto op pad):

  • Dag 1 + overnachting: Heenreis Nederland–Bari
  • Dag 2 t/m 4: Country Resort Borgo Valle Rita – Ginosa
  • Dag 5 t/m 8: Tenuta Donnanna – Galatone
  • Dag 9 tot 11: Masseria Capece – Cisternino
  • Overnachting + dag 12: Terugreis Bari – Nederland

Eliza Was Here: een authentieke reiservaring

Eliza Was Here is een reisorganisatie gespecialiseerd in unieke, kleinschalige vakanties, weg van de massa. In 2022 introduceerden zij voor het eerst een 12-daagse treinreis naar Puglia, gericht op duurzaam en comfortabel reizen. In 2023 is deze populaire reis opnieuw beschikbaar, nu met drie geselecteerde accommodaties in plaats van twee. De pakketreis omvat treinvervoer, een elektrische huurauto en verblijf in charmante accommodaties, waardoor je zorgeloos kunt genieten van een onvergetelijke vakantie. Daarnaast biedt Eliza Was Here ook diverse excursies en activiteiten aan, zoals kooklessen, fietstochten en wijnproeverijen, om je Puglia-ervaring nog completer te maken. Meer informatie en boekingen zijn te vinden op de website van Eliza Was Here.

➞ 12-daagse ‘Train & Electric Drive’ vakantie

mooiste-dorpen-van-italie

Met de trein en elektrische auto langs de dorpjes en landschappen van Puglia

Een treinreis door Puglia is een ideale manier om het zuidelijkste deel van Italië te ontdekken. Met de combinatie van treinvervoer, een elektrische huurauto en kleinschalige accommodaties, biedt Eliza Was Here een unieke en duurzame reiservaring. Ontdek de authentieke trulli, pittoreske dorpjes, adembenemende landschappen en rijke geschiedenis van Puglia terwijl je geniet van een ontspannen en ‘groene’ vakantie. Geniet van de lokale keuken, bezoek historische steden zoals Lecce en Matera (net buiten Puglia), verken de prachtige kustlijn en ontdek de natuurvan Puglia. De combinatie van cultuur, natuur en gastronomie maakt deze treinreis tot een onvergetelijke ervaring die je nog lang zal bijblijven.

➞ Maak een treinreis Cinque Terre en Toscane

treinreis-italie

vakantie-puglia

Share the Post: