Trakt Forest Hotel: boomsuites in de natuur van Småland

boom hotel Zweden

Bij Trakt Forest Hotel kom je voor rust. Hier kun je ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en jezelf onderdompelen in een wereld van sereniteit en ontspanning, omringd door de adembenemende natuur van Zuid-Zweden.

 

Trakt Forest Hotel: Oase van rust in de natuur van Småland

Trakt Hotel is niet zomaar een accommodatie of vakantiehuis; het is een oase van rust dat is gecreëerd met passie en toewijding. Sandra en Mattias Sälleteg, de eigenaren van Trakt Forest Hotel, hebben hun droom werkelijkheid laten worden door de prachtige natuurlijke omgeving van Småland tot leven te brengen. Ze heten je van harte welkom om te genieten van de betoverende rust, luxe op hoogte en de ongerepte schoonheid van de natuur. Trakt Hotel is jouw perfecte toevluchtsoord, waar rust, ontspanning en harmonie samenkomen voor een onvergetelijke ervaring in het hart van Småland, Zweden.

 

Bijzondere Boomhutten: luxe in harmonie met de natuur

Laat je betoveren door de bijzondere boomhutten, waar luxe en natuur samenkomen op grote hoogte. De boomhutten van Trakt Forest Hotel zijn ontworpen door de Zweedse architect Gert Wingård en hebben grote ramen waardoor de natuur altijd dichtbij is. Hier word je wakker met de eerste zonnestralen op je gezicht en voel je je één met de omringende natuur. Gebouwd in 2020-2021, zijn deze vijf unieke boomsuites gemaakt met minimale ecologische impact, zodat je kunt genieten van luxe en comfort terwijl je de schoonheid van de natuur behoudt. Ontsnap aan de alledaagse drukte en omarm de rust en sereniteit die deze boomhutten bieden.

Trakt Forest Hotel
bijzonder overnachten Zweden

Verwen jezelf met een heerlijk ontbijt en rustgevende natuur

Begin jouw dag met een heerlijk ontbijt, samengesteld uit verse lokale producten. Elke ochtend brengen ze bij Trakt een mandje vol lekkernijen naar jouw kamer, zodat je in alle rust kunt genieten van een smakelijk ontbijt in jouw unieke treehouse. Terwijl je geniet van de culinaire verwennerijen, omarm je de stilte en luister je naar de geluiden van de natuur om je heen. Dit is jouw moment van pure ontspanning, waarin je kunt genieten van het seizoen en alle rust.

 

Duurzaamheid: minimaliseer je ecologische voetafdruk te midden van in de natuur

Bij Trakt Hotel streven ze naar duurzaamheid en respect voor de natuurlijke omgeving. De boomhutten zijn gebouwd op palen, zodat de natuur ongestoord kan groeien en bloeien rondom de accommodaties. Er is lokaal hout uit de nabije omgeving gebruikt voor de bouw van de boomhutten, waardoor ze hun ecologische voetafdruk minimaliseren. Bovendien is het interieur van de boomhutten zorgvuldig ontworpen met kleuren en materialen die de natuurlijke schoonheid van het bos weerspiegelen. Hier kun je genieten van luxe en comfort, wetende dat je een positieve impact hebt op het behoud van Smålands prachtige bos.

Verken de prachtige omgeving van Småland

Naast de mooie accommodaties van Trakt Hotel, zijn er ook activiteiten om te doen. Roei over het meer Vrången, geniet van een ontspannend bad onder de dennenbomen terwijl je naar de heldere sterrenhemel kijkt, maak wandelingen (ook begeleid mogelijk) door de adembenemende natuur en ontdek de rijke cultuur van de regio. Op korte afstand van Trakt Forest Hotel vind je attracties zoals Little Rock Zipline, de Kleva-mijn en de mogelijkheid om goud te pannen in Ädelfors. Voor een ultieme ontspanning kun je genieten van de sauna op minder dan 1 km afstand. Koel vervolgens af in het verfrissende meer en luister naar het kalmerende geluid van stromend water en het knisperende vuur.

 

➞ Bijzonder overnachten in een Zweedse boomhut
➞ Ontdek de Zweedse meren met The Canoe Trip 

Waar kun je overnachten tussen de boomtoppen?
boomhut in Zweden
Share the Post: