Overnachten op de boerderij met Campspace

Campspace

Dit jaar zullen de lentekriebels meer toeslaan dan ooit: Nederlanders willen het huis uit, de natuur in. Het goede nieuws is dat dat ook kan: online platform Campspace biedt kampeerplekken aan op het privéterrein van locals die hun boerderij, achtertuin of boomhut aanbieden aan avonturiers die opzoek zijn naar een andere omgeving middenin de natuur. Nu de temperaturen langzaam stijgen en de krokussen en narcissen alweer te voorschijn komen is dit ook de tijd dat de lammetjes en kuikentjes geboren worden. Altijd wel eens van dichtbij willen mee kijken op een boerderij? Campspace deelt de leukste boerderijen om deze lente een nachtje te blijven slapen. Van schapen tot koeien en alpaca’s, dit zijn de gezellige boerderijen die wachten op jouw komst.

Over Campspace

Campspace is een online platform dat kampeerplekken aanbiedt op privéterrein van lokale hosts en microcampings. Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten. Hoe laagdrempeliger het is om een weekendje in de buitenlucht door te brengen, hoe groter de kans is dat mensen dit vaker zullen doen. Campspace streeft naar een toekomst waarin buiten actief zijn onderdeel is van een gezond en gelukkig leven. Voor meer informatie over Campspace zie: www.campspace.com

Campspace

Slapen naast een karakteristieke boerderij

In Veendam, een mooie oude stad in Groningen, slaap je op het land van deze prachtige boerderij tussen de paarden, honden en kippen. De gastvrije eigenaren bieden de mogelijkheid om eigen hond of paard mee te nemen om gezamenlijk de Groningse natuur te ontdekken. Voor wie niet zelf beschikt over een tent, kan deze huren op locatie en daardoor het echte boerderijleven ervaren. Een middagje naar de stad? Het centrum van Veendam ligt op loopafstand.

Boven de koeien

Voor wie tot rust wilt komen op een boerderij, maar dan wel het liefst binnen, is deze jongveeboerderijeen schot in de roos. Hier overnacht je in een prachtig verblijf boven de koeien. Na een kopje koffie vanuit bed biedt deze Campspace de mogelijkheid om de omgeving van Emmen te verkennen. Te voet, te fiets óf per kajak: er is genoeg te doen en zien voor een actief weekend.  Voor het ultieme lentegevoel mogen gasten mee op de trekker, de koeien aaien en zelfs de kalfjes voeren.

Brabantse gastvrijheid tussen de schapen

Deze boerderijcamping bij de Loonse en Drunense Duinen biedt de mogelijkheid om te slapen tussen de schapen en lammetjes. Wakker worden van de geur van verse broodjes, de opkomende zon en speels geblèr om vervolgens met mede-kampeerders te genieten van de groene omgeving: hier is alles in huis voor een perfecte zondagochtend op een mooie lentedag. Na een dag in de natuur en tussen de dieren wordt de avond hier ingeluid met een barbecue en afgesloten met een knus kampvuur.

Onthaasten in de weilanden

Vlak voor de Belgische grens bieden twee gepassioneerde boeren hun weiland aan voor iedereen die wilt genieten van het boerenleven en even back to basic wilt gaan. Het weiland is geschikt voor tenten, campers, busjes en caravans en biedt een prachtig uitzicht over de omliggende akkers. Na een stille nacht wakker worden van het geluid van koeien, kippen en weidevogels en na een heerlijke ochtendwandeling meekijken met de werkzaamheden van de boer: het ultieme weekend heeft weinig ingrediënten nodig.

Kamperen tussen de alpaca’s

Ze zijn hot and happening: alpaca’s. Til de alpaca-wandelervaring naar een hoger niveau en boek een overnachting op deze Alpaca camping. Knuffelen, wandelen, fotograferen of gewoon bekijken: een weekendje tussen deze bijzondere diersoort is ongetwijfeld een weekend om niet snel te vergeten. Alpaca’s hebben met hun spiegelende, sensitieve en rustige karakter een meditatief karakter en zijn dus een perfect middel om te ontstressen na een drukke week. Combineer deze bijzondere dieren met de frisse buitenlucht, goed gezelschap en een goede nachtrust om compleet op te laden.

Campspace

Share the Post: