Avontuurlijk overnachten bij pop-up glamping East Nomads

Glamping
vanaf 21 mei kun je weer luxueus op avontuur bij East Nomads. De pop-up glamping keert terug naar de locatie waar zij vorig jaar de harten van vele verfijnde avonturiers sneller deed kloppen: het Achterhoekse Aalten. Met bijzondere nieuwe accommodaties en heerlijke arrangementen is dit dé plek voor jouw coronaproof staycation. 

Na het succes van vorige zomer keert glamping East Nomads terug naar haar vertrouwde plek in de Achterhoek, waar de voorbereidingen momenteel in volle gang zijn. Het team van East Nomads kan niet wachten om over drie weken haar eerste gasten te verwelkomen. Alwin Snel, mede-eigenaar van East Nomads, vertelt: “We zijn ontzettend trots dat we ook dit jaar weer de kans krijgen neer te strijken in dit kleine paradijs. Ondanks de beperkende omstandigheden hebben we vorig jaar zoveel mensen alsnog de vakantie van hun leven bezorgd. We hopen dit jaar minstens evenveel blije gezichten te zien.”
East-nomads

Nieuwe bijzondere accommodaties

Wie afgelopen jaar bij East Nomads verbleef, deed dat in een luxueuze East Nomads Tent of een glazen tiny house: de ‘Hide Away’, met uitzicht over de Achterhoekse velden. Dit jaar zijn daar nog enkele bijzondere accommodaties aan toegevoegd. Zo kun je vanaf dit jaar ook slapen in onze duurzame tiny houses, de ‘Home Aways’. Wil jij ’s nachts vanuit je bed ook nog op avontuur? Kies dan voor de ‘Dream Away’: door het glazen dak heb je de hele nacht uitzicht op de sterrenhemel.

Culinaire & yoga arrangementen

Ook de op maat gemaakte arrangementen van East Nomads zijn terug. Na de twee uitverkochte edities van vorig jaar zal het team van sterrenchef Ron Blaauw in de weekenden van 4 tot en met 6 juni en 11 tot en met 13 juni weer een culinaire ervaring op topniveau verzorgen. Nieuw is het yogaretreat in samenwerking met Zen Caravan, waarbij je een weekend lang deel kunt nemen aan verschillende ontspannende en inspirerende yoga- en meditatiesessies.

Boeken?
Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op www.eastnomads.com. Daar vind je alle beschikbare glampingtenten, tiny houses, Hide Aways, Home Aways en Dream Aways. Kies jouw lievelingsaccommodatie en arrangement en boek direct jouw droomvakantie!

East-Nomads

glamping-Nederland

Share the Post: