Groen overnachten bij de duurzame gateaway: Cabin Anna Holenberg

cabin-anna

Wegdromen bij een cabin is één van de dingen die we het allerliefste doen. En al helemaal is die cabin net zo knap is als cabin ANNA. Diep verscholen in het Brabantse bos ligt daar een droom (of eigenlijk: vijf dromen) van een cabin genesteld. Waar oh waar is daar horen we je denken? Bij Schaijk, in de buurt van Den Bosch. Dit is eigenlijk een niet-verder-vertellen tip, maar toch: sla hem op, boek & geniet. Leven, slapen en werken in de natuur zoals ze het zelf omschrijven. Wij zouden zeggen: laat je onderdompelen in je eigen ANNA stay, omringt door de natuur en we beloven je dat je nooit meer weg wil.

 

Cabin ANNA Holenberg

 


 

Faciliteiten & duurzaamheid

Cabin ANNA is een prachtige (en dat is eigenlijk nog een understatement) design cabin. Niet voor niets wonen ze in 2021 één van de meest prestigieuze designprijzen ter wereld. Waar dat design dan uit bestaat? Houten én gitzwarte huisjes, glazen wanden die helemaal open kunnen (heerlijk in de zomer) en een knap interieur van heb-ik-jou-daar. Loeren naar de sterren met een boek en een goed glas wijn in je hand is hier mogelijk. Verder vind je in elke ANNA een tweepersoonsbed (de nieuwe ANNA’s hebben ook een vide waar je met twee kinderen kunt slapen vanaf 5 jaar, leuheuk als gezinsuitje dus) en een klein keukentje met alle benodigdheden. Daarnaast is er een toilet, douche en – jaweljawel – alle cabins hebben een fantastisch ligbad, in de vloer.

 

Wat betreft duurzaamheid steelt ANNA ook de show (knap én duurzaam: winwin dus): Holenberg is in 2021 benoemd tot één van de 10 meest eco-vriendelijke resorts van Europa waarbij een kleine ecologische voetdruk centraal staat. ANNA maakt onder andere gebruik van herbruikbare (water)flessen & natuurlijk linnen beddengoed, naast het gegeven dat het gehele huisje is gemaakt van duurzame materialen. Tel daarbij op dat het midden in de natuur staat, in de Maashorst, en je middels wandelen en fietsen ultiem kan genieten van dat wat de natuur te bieden heeft. Wegdromen bij een groene wereld.

Cabin ANNA

Wat kost een Anna Cabin?

De kosten van cabin Anna

Mocht je nou dusdanig enthousiast zijn geworden van een nacht in je eigen ANNA huisje – wat we helemaal snappen – dan bestaat de mogelijk om er zelf een te kopen. Handjes op elkaar voor de makers van Anna die dit mogelijk hebben gemaakt! Je koopt je eigen ANNA origin cabin voor het luttele bedrag van .. Gezien ANNA echt bekend staat als een nature cabin raden de makers aan om ANNA te plaatsen in de natuur. Mocht je dit geld nog niet bij elkaar hebben gesprokkeld, weet dan dat je altijd een nacht (of twee, drie…) kunt boeken in ANNA. Je betaalt voor ANNA orgin 237,00 euro per nacht op doordeweekse dagen (maandag tot en met donderdag) en 297,00 euro per nacht op weekenddagen en in schoolvakanties. Ons advies: zodra je dit leest & enthousiast wordt, ga dan direct naar de site om te gaan boeken want cabin ANNA is (hoe kan het ook anders met deze parel) populair. Op naar het huren (of kopen) van je eigen ANNA huisje.

Via deze site is cabin ANNA te boeken: www.cabin-anna.com of www.holenberg.com. Holenberg is onderdeel van Charme Camping Hartje Groen.


➞ Natuurhuisjes op de Veluwe
➞ Neem je hond mee bij de deze Natuurhuisjes

overnachten natuur Nederland

cabin-anna-bijzonder-plekje

Share the Post: