De Nieuwe Winkel in Nijmegen is het beste plantaardige restaurant van de wereld

nieuwe-winkel-restaurant

Het beste plantaardige restaurant ter wereld is gevestigd in Nijmegen. Onlangs is De Nieuwe Winkel op het Gastronomic Forum in Barcelona verkozen tot beste restaurant ter wereld in de categorie Smart Green. Eten zonder dierlijke producten is bijzonder smaakvol!

Beste plantaardige restaurant van de wereld


De Award Smart Green  is dit jaar voor het eerste toegevoegd tijdens The Gastronomic Forum. Tijdens het event worden elk jaar de beste restaurants bekend gemaakt, en nu dus ook het beste plantaardige restaurant.

restaurant De Nieuwe Winkel

plantaardige-sterrenrestaurant

De Nieuwe Winkel in Nijmegen

Het restaurant waar chef-kok Emile van de Staak de keuken leidt behoort al jaren tot de top het culinair gebied. Begin 2022 kreeg De Nieuwe Winkel twee Michelinsterren. Ook staat het op nummer 8 in de Lekker top 500. Emile van de Staak nam de prijs voor beste groenterestaurant ter wereld zelf in ontvangst. Volgend hem is plantaardig eten steeds meer in opkomst en zeker ook noodzakelijk. Dit soort restaurants maken veganistische eten steeds toegankelijker. Het restaurant werkt daarnaast zoveel mogelijk met lokale, biologische producten met de seizoenen mee.

➞ Lees ook: de leukste vegan restaurants in Nederland

vegan-restaurant

beste-restaurant-vegetarisch

Share the Post: